Video Exclusiv | ”În ce an a luat Rapid primul titlu?” Cum a răspuns Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor

  • Handbal: PSG – Veszprem, joi, 21:45, Digi Sport 3

  • Liga 2: Unirea Constanța – Petrolul, joi, 19:30, Digi Sport 1

Nemulțumiți că a fost preferat în detrimentul unor rapidiști precum Marius Șumudică sau Daniel Pancu, fanii vișiniilor au stat de vorbă cu Adrian Mutu, iar ”Briliantul” i-a liniștit imediat, în ciuda trecutului dinamovist.

”În ce an a luat Rapid primul titlu?”. Adrian Mutu, noul antrenor al giuleștenilor, a răspuns perfect

În cadrul emisiunii Digi Sport Special, jurnalistul Decebal Rădulescu l-a întrebat pe Adrian Mutu dacă știe în ce an a câștigat Rapidul primul titlu de campioană a României, iar răspunsul tehnicianului îi va face cu siguranță pe suporteri să-l respecte și mai mult.

Decebal Rădulescu: ”O întrebare directă: În ce an a luat Rapid primul titlu?

Adrian Mutu: ”Cred că în `67, cu Valentin Stănescu pe bancă. Erau pe teren marile glorii, Rică Răducanu, Dan Coe, căpitanul, Motroc, Lupescu, tatăl lui Ionuț…

Decebal Rădulescu: ”Când se intra pe vremuri pe Giulești, veneau copiii și erau suporterii mai în vârstă și ziceau: `Bă, ia stai un pic! Tu știi când a câștigat Rapidul campionatul?` Pentru suporteri e important ca antrenorul lor să știe istoria clubului”.

Adrian Mutu: ”E important să știi istoria clubului la care activezi. Istoria te obligă și pune presiune pe tine”.

VIDEO Adrian Mutu, întrebat în ce an a câștigat Rapidul primul titlu de campioană

Adrian Mutu le-a câștigat respectul suporterilor Rapidului

“Adrian Mutu ne-a arătat un respect deosebit, lucru pe care și noi o să-l facem. I-am transmis succes, că are nevoie. Nu are rezultate, va ridica mâinile. Cum a venit, așa ușor va și pleca. Noi nu o să-l luăm în colimator, suntem cavaleri, îi oferim șansa de a demonstra că e un antrenor pe măsura Rapidului.

Cu Mutu nu am avut niciun conflict. Multă lume îl asociază cu Dinamo. Eu nu îl asociez. A trecut pe acolo un tur de campionat. Eu îi iubesc și pe Pancu și pe Șumudică la fel, întrebarea trebuie să i-o puneți conducerii, lui Daniel Niculae”, a spus unul dintre liderii galeriei, Liviu Ungureanu, în urmă cu câteva zile.

Etichete: adrian mutu , antrenor rapid , suporteri rapid , primul titlu rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare