Video | Hermannstadt – FC Botoșani 1-1. Rezultat echitabil la Mediaș

01.08.2022, 22:28

  • Superliga: Hermannstadt – Botoșani, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Progresul Spartac – Dinamo, joi, 18:00, Digi Sport 1

Hermannstadt și FC Botoșani au remizat, 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a treia a Superligii României.

Hermannstadt – FC Botoșani 1-1. Meci închis, decis de două erori defensive

Prima partea a adus o luptă surdă la jumătatea terenului, acolo unde niciuna dintre formații nu a părut că reușește să câștige bătălia.

Șansele cele mai bune au venit de la Biceanu pentru gazde, care a tras de la distanță, dar fără mari probleme pentru Pap, și de la Ovidiu Perianu, care a pătruns bine în careul advers, dar șutul său s-a dus în cele din urmă pe lângă poartă, după o deviere.

Partea a doua a început cu golul marcat destul de rapid de Paraschiv, care a pus latul la o centrare excelentă venită de la Mihai Butean.

Dominarea teritorială a celor de la FC Botoșani a continuat și mai accentuat după golul primit, iar în minutul 71 insistența moldovenilor a dat roade.

Mihai Roman, intrat în partea a doua, a fost faultat pe Petrișor Petrescu, iar Eduard Florescu a marcat din lovitura de pedeapsă rezultată, stabilind astfel și scorul final al partidei, 1-1.


Știrea inițială:

Hermannstadt – FC Botoșani, Live Video, 20:30, Digi Sport 1. Câștigătoarea meciului va trece pe primul loc în campionat

Înainte de meciul de pe Stadionul Municipal, Hermannstadt se află pe locul 8 în campionat. Sibienii vin după un rezultat de egalitate contra Chindiei, scor 1-1

Echipa lui Marius Măldărășanu (47 de ani) are 4 puncte după primele două etape și poate deveni noul lider al campionatului. În cazul unui succes, i-ar egala la puncte pe cei de la Farul, echipă care are același golaveraj, +3, dar și un meci în plus.

Hermannstadt – FC Botoșani, Live Video, 20:30, Digi Sport 1. Moldovenii, start lansat în campionat

De partea cealaltă, FC Botoșani se află pe podiumul Superligii. Moldovenii au 6 puncte și sunt pe locul 3. Etapa trecută, trupa lui Mihai Teja s-a impus în deplasare, contra lui FC Voluntari, scor 1-0

Un eventual succes i-ar urca pe moldoveni pe primul loc, la două puncte peste Farul. 

Sezonul trecut, Hermannstadt s-a impus pe teren propriu cu 2-1, iar FC Botoșani și-a luat revanșa la ea acasă, scor 1-0. 

Cele mai recente știri
Știri similare