Vlad Gherman, vacanță de vis alături de iubita lui, Oana Moșneagu. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO

  • Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță de lux
  • Iată ce destinație au ales cei doi actori!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi au decis să-și petreacă timpul departe de meleagurile românești, tocmai în Zanzibar. Îndrăgostiții își țin fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lor, iar pe rețelele de socializare au postat diferite poze din vacanța exclusivistă din Zanzibar.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță de lux în Zanzibar

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi aleg de fiecare dată să petreacă momentele frumoase împreună, așa că au decis să meargă într-o vacanță de lux în Zanzibar. Imaginile cu cei doi au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii nu au ezitat să le aprecieze postările.

Actorii de la Antena 1 s-au bucurat de fiecare moment petrecut în doi și au vizitat foarte multe locuri exclusiviste din Zanzibar, iar distracția a fost pe măsură. Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au fotografiat în diferite ipostaze, iar imaginile au devenit rapid virale.

Ce diferență de vârstă este între Vlad Gherman și Oana Moșneagu

În anul 2021, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de nouă ani. Cei doi foști petrec destul de mult timp împreună, fiind colegi pe platourile de filmare ale serialului de la Antena 1.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de puțin timp, iar diferența de vârstă între cei doi este de trei ani. Cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune și au planuri mari de viitor.

Citește și: Vlad Gherman, fotografie rară cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. Postarea a strârnit un val de reacții: “Una-i mama la copii, alta…” / FOTO

Cele mai recente știri
Știri similare