Will Smith, decizie după incidentul de la Oscar. Actorul a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

“Voi accepta pe deplin orice consecinţe pentru comportamentul meu. Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îl include pe Chris, familia sa, mulţi dintre prietenii mei dragi şi cei dragi, toţi cei prezenţi şi publicul de acasă”, a spus Smith.

„Am trădat încrederea academiei. I-am privat pe ceilalţi nominalizaţi şi câştigători de posibilitatea de a sărbători şi de a fi sărbătoriţi pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă” a adăugat acesta, conform Sky News.

Demisia lui Will Smith înseamnă că îşi pierde dreptul de vot, dar poate fi nominalizat la Oscar şi poate câştiga un premiu pentru orice interpretare viitoare.

Academia a declarat că a acceptat demisia lui Smith şi că va “continua să meargă mai departe” cu procedurile disciplinare împotriva actorului în vârstă de 53 de ani pentru încălcarea standardelor sale de conduită.

Situaţia urmează să fie discutată la următoarea şedinţă a consiliului de administraţie, pe 18 aprilie, ceea ce ar putea duce la sancţiuni suplimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

Cele mai recente știri
Știri similare